Більше доби дворічна дитина просиділа біля тіл мертвих батьків

У республіці Хакасія правоохоронці розслідують обставини смерті подружньої пари. За даними початого розслідування, в ході сімейної сварки цивільний чоловік убив дружину, а потім покінчив життя самогубством.

За фактом події порушено кримінальну справу за ч.1 ст.105 КК РФ “Вбивство”. Страшна трагедія розігралася в одній з орендованих квартир у Ленінградському мікрорайоні Саяногорської республіки Хакасія.

Сусіди і родичі не раз ставали свідками сварок між цивільним подружжям. В основному співмешканці конфліктували після розпиття спиртних напоїв. Проте цього разу банальна сімейна сварка переросла в справжню драму. Коли в черговий раз з квартири загиблих сусіди почули крики, вони не надали цьому ніякого значення. Загиблих виявили тільки на другу добу, коли орендарів прийшла провідати господиня квартири. Після того, як їй ніхто не відчинив двері, жінка і викликала міліцію.

Приїхавши на виклик оперативники виявили в квартирі трупи 52-річного чоловіка і 29-річної жінки. Найстрашніше, що свідком кривавої сварки між батьками стала їх 2-річна дитина (ЗМІ передають суперечливу інформацію щодо статі дитини). Малюк так і продовжував грати між тілами мертвих батьків, коли його виявили співробітники міліції. Одна дитина залишалася більше доби.

Як пояснив заступник керівника Саяногорського міжрайонного слідчого відділу СУ СКП РФ по Хакасії Владислав Чістанов: “Молода жінка загинула внаслідок заподіяних їй ножових поранень, її цивільний чоловік наклав на себе руки, повісившись на ручці холодильника”.

В даний час розслідування кримінальної справи триває. “Проведемо необхідні експертизи, опитаємо людей, щоб з’ясувати картину подій. Після всіх експертиз приймемо законне рішення”, – уточнив Чістанов. Осиротіла дитина поміщена в дитячий будинок і знаходиться під наглядом психологів.

tsn.ua