Третина населення планети шукає кохання через Інтернет

Віртуальна реальність все частіше приходить на допомогу одиноким людям, тим, хто шукає свою другу половинку. Як показало всесвітнє дослідження, третина населення світу вважає Інтернет ефективним способом пошуку партнера.

Дослідження, проведене за замовленням радіостанції BBC World Service, показало, що 30% інтернет-користувачів не проти знайти супутника або супутницю життя в Мережі.

Згідно з результатами опитування, в якому брали участь 11 тисяч осіб з 19 країн, найбільшою популярністю знайомства через Інтернет користуються в Пакистані (60%) та Індії (59%).

“Це показує, наскільки велику роль відіграє Інтернет у життя сучасних людей”, – говорить Сем Маунтфорд, представник компанії GlobeScan Research, яка провела дослідження.

Серед інших країн, які вітають знайомства в Мережі, – Гана (47%) і Філіппіни (42%). Менш захоплено до такої перспективи ставляться у Великобританії (28%), Франції (27%), США (21%) і Південної Кореї (16%).

Опитування також показало, що, чим людина освіченіша, тим менше вона схильна шукати партнера віртуальним способом. Якщо з тих, хто має вищу освіту, прихильників інтернет-знайомств виявилося 28%, то серед володарів середньої освіти їх набралося 36%.

Нагадаємо, молодь у Китаї готова платити по 500 доларів на день за найманого партнера, якого не соромно познайомити з батьками, представивши як людину, з ким нібито зав’язані серйозні відносини.

tsn.ua