Чорновіл порівняв Януковича з “вовком-одинаком”

Колишній “регіонал”, народний депутат Тарас Чорновіл назвав новообраного президента, лідера Партії регіонів Віктора Януковича “вовком-одинаком”.

“До Януковича ніхто не близький. Янукович вовк-одинак. В нього є певна група людей, які від нього персонально нічого не хочуть, які йому нічого не нав’язують, і цих людей він буде поважати”, – сказав депутат.

“Це такі люди, як Микола Дем’янко, Станіслав Скубашевський. Вони на ньому не наживаються, вони на ньому не спекулюють… Ці люди ще можуть до нього зайти, щось йому сказати і він до цього буде ставитися адекватно”, – навів приклад Чорновіл.

Всі інші, за його словами, для Януковича “чужі”. “Він вовк-одинак, і ті, хто вірять, що можуть на нього серйозно впливати – вони дуже помиляються”, – наголосив нардеп.

Екс-“регіонал” висловив припущення, що у Януковича “є колосальне бажання відійти від цього всього, скинути всю відповідальність на когось і про це все забути”.

Крім того, Чорновіл наголосив, що новообраний президент сам себе ізолював через “регіоналів” Ганну Герман і Сергія Льовочкіна.

“Янукович сам себе ізолював через цих людей. А йому, з іншого боку, вигідно. Він нічого не мусить робити”, – зауважив він.

Водночас, за словами депутат, “Герман ні на що не впливає”. “Вона (Герман) є прес-секретар і ні копійки більше Вона ніхто. Янукович таких людей цінити не вміє. Кому что должен, всем прощаю”, – заявив Чорновіл.

“Вона почала робити річ, яка для неї може бути фатальною. Вона почала всім пояснювати, яка вона впливова, і що всі її повинні боятися”, – сказав він.

“Якщо ти стаєш депутатом з прес-секретаря – заберися к чортовій матері від тої роботи, тому що появляється конфлікт інтересів – ти вже робиш свою особисту кар’єру”, – наголосив депутат.

За словами Чорновіла, “Герман, коли ще не була депутатом, робила в принципі непогані статті, непогані виступи готувала для Януковича”.

“Далі створюється порочне коло – на вході до Януковича стоїть Льовочкін, на виході Льовочкін ставить Герман, яка перехоплює будь-яку інформацію, яка йде до журналістів, яка все редагує, все переписує”, – резюмував він.

tsn.ua