Закарпаття: Архієпископа Феодора обрано громадським діячем 2009 року

Закінчилося підсумкове засідання Експертної Ради щорічного рейтингу «Лідер року», на якому у номінації «Громадський діяч» перемогу отримав Архієпископ Мукачівський та Ужгородський УПЦ – Феодор.

Натомість, у номінації «Політик року» журналісти обрали нинішнього губернатора краю Олега Гаваші. «Виробник року» – підприємство «Ужгородський Турбогаз». Кращим підприємцем року визнана Маргарита Мощак, власниця ресторану «Ужгородський Замок».     

Рейтинг «Лідер року» був вперше проведений в лютому 2003 року в м. Ужгород та здобув широкого розголосу як в Закарпатті, та і за його межами. Переможців рейтингу визначають члени Експертної Ради, а це 19 журналістів, редакторів обласних ЗМІ. Для переможців виготовлені пам’ятні знаки та диплом рейтингу «Лідер року».

Рейтинг має на меті відзначати керівників з активною громадською позицією, які внесли значний вклад в соціальне та економічне життя свого регіону. Ціль нагороди — встановлення ефективної, цивілізованої взаємодії суспільства та бізнеса, популяризація передового досвіду підприємницької діяльності. За ці роки лауреатами стали громадські та некомерційні об’єднання та організації, а також керівники, які по праву є елітою ділових кіл Закарпаття.

Урочиста церемонія нагородження лауреатів відбудеться 1 березня 2010 року у місті Ужгороді.

Деталі згодом у газеті “НЕДІЛЯ”.

zakarpatpost.net

One thought on “Закарпаття: Архієпископа Феодора обрано громадським діячем 2009 року

  • 23.02.2010 at 22:49
    Permalink

    Ваше Высокопреосвященство,дорогой Владыко! Мы высоко ценим Ваши архипастырские труды,которые Вы несете по управлению вверенной Вам епархией.Мы знаем и любим Вас как усердного участника многих миротворческих форумов и встреч,представляющего нашу Святую Православную Церковь.Оценивая Вашу многогранную церковную и миротворческую деятельность государство нашло  справедливым  наградить Вас наградой-“Громадський діяч”.Вознося наши усердные молитвы ко Господу о здравии и долгоденствии Вашего Высокопреосвященства,мы от души желаем Вам,дорогой Владыко,здоровья,сил и обильной помощи Божией в Ваших архипастырских трудах,которые да будут благоуспешны для нашей Святой Православной Церкви и нашего Отечества.С любовью о Господе послушник Вашего Ввсокопреосвященства.

Comments are closed.