У Януковича вважають, що Ющенко був би непоганим прем’єром

Ганна Герман заявила, що якби екс-президент Віктор Ющенко погодився на посаду глави уряду, то був би “добрим прем’єром”.

Екс-президент Віктор Ющенко був би непоганим прем’єр-міністром, якби погодився обійняти цю посаду, заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман.

“Екс-президент Ющенко вже не раз заявляв, що його не цікавить така посада. Я не думаю, що він змінив свою думку. Я думаю, що він політик самодостатній і він має взяти паузу”, – наголосила вона.

“Ми згадаємо прем’єрство Ющенка – це не був найгірший час для України. Мені здається, він був би добрим прем’єром, якби він погодився на цю посаду”, – зазначила Герман.

“У нас є єдиний критерій – професійний, і такий, який зуміє об’єднати парламент. Ось дві вимоги до кандидата. І тут не важить ані прізвище, ані партійність, ані будь-які інші чинники”, – підкреслила вона.

Нагадаємо, голосування з питання відставки чинного прем’єра Юлії Тимошенко та її уряду призначене на 3 березня. Партія регіонів запевнила, що вже набрала достатню для результативного голосування кількість депутатських голосів.

Коментуючи можливість своєї відставки, Тимошенко заявила, що зараз “торг іде навколо посад”. За її інформацією, партія “Наша Україна”, яка входить до складу фракції НУ-НС, висунула на посаду прем’єр-міністра дві кандидатури – Віктора Ющенка та Арсенія Яценюка.

tsn.ua