Найгірші подарунки до 8 березня

Жінки визначилися з тим, що їм хочеться на Восьме березня. Як і з тим, чого не хочеться, – кицьок, собачок, іграшок і гантелей.

Найгіршими подарунками на 8 Березня є домашні вихованці, спортивний інвентар та м’які іграшки. Таку інформацію отримали соціологи на основі вивчення думок сотень.

Представницям прекрасної статі пропонувалося відповісти на одне запитання – “Що б Ви ніколи не хотіли отримати як подарунок на Восьме березня від чоловіка?”

При цьому 33% жінок заявили, що менше за все мріють отримати в Міжнародний жіночий день якусь домашню тварину. Ще 28% учасниць опитування назвали найгіршим подарунком гантелі, тренажери та інші товари, які відносяться до групи “спортивний інвентар”. Третє місце в цьому антирейтингу завоювали м’які іграшки. Проти такого знаку уваги з боку чоловіків виступили 18% жінок.

Не дуже вдалими подарунками були також названі посуд та кухонне начиння. Їх забракували 16% жінок, що брали участь в дослідженні. Крім цього 13% дам вказали, що не хотіли б отримати на 8 Березня подарунок у вигляді готівкових грошей. Стільки ж представниць прекрасної статі заявили, що не бажають в подарунок нижню білизну.

Менше 10% опитаних жінок відрадили чоловікам дарувати своїм обраницям побутову техніку, одяг, шоколад або цукерки.

У той же час найбільш бажаними подарунками були названі квіти, прикраси, парфумерія та косметика.

Подібні речі жінки вказували у верхній частині списку своїх переваг і рік тому.

tsn.ua