Оприлюднено список депутатів, які сформували коаліцію

16 березня офіційне видання Верховної ради “Голос України” опубліковано персональний склад парламентської коаліції. У списку – по 6 депутатів від БЮТ та НУ-НС.

У відповідний список увійшли всі 172 депутати від Партії регіонів, 27 від Комуністичної партії України та 20 від Блоку Литвина (усього 219).

На індивідуальній основі в коаліцію ввійшли депутати від БЮТ Віталій Барвіненко, Геннадій Задирко, Володимир Каплієнко, Юрій Полунєєв, Ігор Савченко й Олег Черпіцький.

Також до парламентської більшості увійшли шестеро депутатів від НУ-НС: Юрій Бут, Станіслав Довгий, Олександр Омельченко, Ігор Палиця, Іван Плющ, Володимир Поляченко.

Крім того у більшість увійшли 4 позафракційних депутати: Інна Богословська, Василь Кисельов, Ігор Рибаков і Тарас Чорновіл.

Як відомо, 11 березня голова парламенту Володимир Литвин на засіданні Верховної ради оголосив про створення коаліції “Стабільність і реформи” у складі фракцій Партії регіонів, Компартії, Блоку Литвина, окремих депутатів від БЮТ і НУ-НС а також 4 позафракційних депутатів.

Всі 235 депутатів, що входять у коаліцію, підтвердили коаліційну угоду своїми підписами.

tsn.ua