На Рівненщині на жінку напала Чупакабра

На Рівненщині невідома тварина напала на жінку вночі. Селянка Раїса Сердюк ще не оговталася від нападу і досі перебуває в лікарні. Жінка розповідає, побачила постать на темній дорозі, почала втікати, але звір наздогнав її і вдарив у спину.

Вона так змалювала Чупакабру: високе, на двох ногах скаче, має ще дві ноги, на які може опускатись, голова – витягнута і худа.

Жителі області наполохані, влаштовують засідки. Люди кажуть, невідомий звір за кілька днів задушив десятки кролів та курей у селах Здолбунівського району.

Спочатку місцеві з усмішкою сприймали інформацію про – чи то кенгуру, чи то великого собаку. Та коли днями невідома тварина напала на двох жінок – населення злякалося не на жарт.

Оберігаються хто як може. Тутешні мисливці вже відкрили сезон полювання на невідому тварину. Засідки влаштовують щоночі.

У селах дітей супроводжують дорослі, поодинці ніхто не ходить. Восьмикласниця з сусіднього села твердить – невідомий звір напав і на неї.

Правоохоронці до чуток про так звану Чупакабру поставилися серйозно. Людей закликають не виходити на вулицю вечорами, а надто наодинці. Самі ж розпочали пошуки.

Нагадаємо, шість місяців тому на Рівненщині вже говорили про Чупакабру, у Радивилівському районі, за словами людей вона крала кроликів та птицю, тоді мисливці зустріли її, виявилось що це здичавіла вівчарка.

tsn.ua