Володимир Кличко таємно одружився в Японії

На одного завидного холостяка в Україні стало менше – вчора Володимир Кличко попрощався з холостяцьким життям. У Японії, де боксер нещодавно відсвяткував 34-й день народження, він таємно одружився зі своєю подругою – 20-річною актрисою Хайден Панеттьєрі.

Шлюбна церемонія відбулася в невеликому рибацькому селі Тайцзи – саме тут Володя і Хайден кілька днів тому влаштували акцію протесту проти масового вилову і вбивства дельфінів.

Нагадаємо, відважна Хайден навіть кинулася з протестом до мерії міста, проте туди дівчину не пустили, а місцеві жителі буквально повстали проти українського боксера і американської актриси, вимагаючи, щоб ті негайно забралися не тільки з їхнього містечка, але і з країни.

Пізніше з’ясувалося, що японці просто не впізнали в двометровому хлопцеві чемпіона світу з боксу, а коли зрозуміли свою помилку, кинулися до українця і його подруги з вибаченнями. Дізнавшись же, що Хайден і Володю давно пов’язують романтичні стосунки, жителі Тайцзи запропонували закоханим організувати весілля в японських традиціях. Після нетривалих роздумів закохані дали свою згоду.

Хайден Панеттьєрі була одягнена в традиційне японське весільне вбрання – ішікаке. Купити таке вбрання можна за 200-300 доларів, проте зшите дизайнером воно може потягнути і до 10 тисяч “зелених”.

Володимир Кличко з нагоди весілля одягнувся в темне кімоно з накидкою хаорі. У руках і Володя, і Хайден тримали віяла – обов’язковий атрибут весільного вбрання.

Після того як Кличко і його молода дружина підняли чаші з рисовою горілкою – саке – і пообіцяли жити в любові та злагоді, в Тайцзи почалися народні гуляння на честь нової українсько-американської родини. На японському весіллі не прийнято танцювати, однак практично всі гості там співають караоке – Володимир Кличко зізнався, що стільки пісень на свою честь ще ніколи не чув.

Як вдалося з’ясувати, Володя рідних про своє рішення все ж попередив: вчора в одному з київських ресторанів щосили йшли приготування до весілля Володимира і Хайден, тепер уже в українських традиціях:

“Очікується близько 1000 гостей, – розповів директор ресторану Інокентій. – Дату урочистості я сказати вам не можу – це великий секрет. Кличко не хоче, щоб на його святі за ним ходили журналісти. Серед запрошених будуть рідні нареченого і нареченої, а також їх друзі – безліч дуже відомих людей з усього світу. Я знаю, що будуть присутні і українські, і американські політики, нам сказали бути готовими до прийому перших осіб держав. Аж до того, що торжество відвідає Барак Обама. Вже точно відомо, що сьогодні до Києва прилетить Джулія Робертс – давня подруга Хайден і Володимира”.

tsn.ua