Мер Сваляви Іван Ревтій привітав із Великоднем соціально незахищених громадян

Напередодні світлого свята – Воскресіння Христового Свалявський міський голова Іван Ревтій вітав одиноких мешканців та інвалідів міста Свалява та села Драчино з наступаючими Великодніми святами.
Так, 1 квітня, у четвер, разом з працівниками виконкому міської ради та соціальної служби районного управління соціального захисту населення , він особисто відвідав оселі тих одиноких мешканців та інвалідів міста Свалява та с. Драчино, які саме зараз потребують неабиякої уваги та поваги від представників органу місцевого самоврядування та подарував їм пасхальний кошик, наповнений традиційними до Великодніх свят харчами.
Візит міського голови до них став приємною і неочікуваною несподіванкою. Приймаючи вітання міського голови, вони з безмежною вдячністю оцінили подарунки та повагу, проявлену до них з його боку та з боку міської ради.
Водночас міська рада висловлює подяку керівникам підприємств міста, які допомогли у проведенні такої акції, зокрема : ТОВ «Контакт-5» (директор Понижан В.В.), ТОВ «Ровакс» (Петьовка Р.П.), ТОВ «Троянда Закарпаття» (Морозько О.Б.) та працівникам соціальної служби районного управління соціального захисту населення.
Свалявський міськвиконком