На Закарпатті відбулися чвертьфінальні матчі Кубка області з футболу

У неділю, 28 березня, футбольні клуби зіграли перші ігри 1/4 кубка Закарпаття з футболу-2010. Найцікавішим, з огляду на підсилення в міжсезоння складів обох команд, стало протистояння в Сускові між нинішнім володарем трофея ФК «Поляна» та ФК «Метеор» з Пістрялова.
Після матчу новобранець полянців форвард Іван Скундзяк не приховував радості: «В перерві Іван Туряниця (тренер) сказав нам грати активніше і швидше. І хоч видовищної гри ми не показали, та досягли комфортного результату перед грою-відповіддю в Пістрялові».
Матчі у відповідь відбулися вже 1 квітня. «Поляна» впевнено перемогла «Метеор» і на виїзді, ФК «Мукачево» у відповідному матчі з «Колосом» зараховано технічну перемогу, а «Берегвідийк» на виїзді мінімально переграв «Середнє» після нічийного результату в домашньому матчі.
Таким чином, у півфіналі розіграшу Кубка області зустрічаються: «Мукачево» — «Ф. Медвідя», «Поляна» — «Берегвідийк». Дату проведення матчів буде визначено 3 квітня на бюро ФФЗ.

1/4 фіналу

28 березня — 1 квітня: «Метеор» (Пістрялово) — «Поляна» — 1:3 (0:4), «Мукачево» — «Колос» (Заріччя) — +:– (3:0), «Середнє» — «Берегвідийк» (Берегово) — 0:1 (2:2), «Севлюш» (Виноградів) — «Ф. Медвідя» (Н. Давидково) — –:+.

“РІО”