У переддень Великодня у Мукачеві висадили понад 400 порід дерев

Оголошуючи місячник санітарної очистки, міська влада зверталася як до мешканців Мукачева, так і до керівників трудових колективів, навчальних закладів із закликом взяти в ньому активну участь. Не всі, на жаль, прислухалися.
У переддень Великодніх свят не будемо називати імена керівників підприємств, які входять до цього цього списку. Зате приємно відзначити, що в приклад на черговому засідання комісії з благоустрою та санітарної очистки ставилися підприємства «Фішер-Мукачево», «ГІД», спеціальні школи-інтернати, де про довкілля дбають постійно.
Відзначалося, що вже тиждень за відсутності дощів проводиться ямковий ремонт транспортних артерій міста. Поки що за рахунок спонсорських коштів, оскільки досі не затверджено ні Державного, ні обласного, ні міського бюджетів на 2010 рік. Повним ходом триває весняна зелена толока. У ці погожі дні було висаджено на вулицях, парках і скверах понад 400 порід декоративних дерев.
На засідання адміністративної комісії міськвиконкому на різні суми штрафів покарано Наталію Мойсюк – за реалізацію підсніжників, Валентину Голуб – за неприбрану територію на 1360 грн., Мирона Машкаринця – 340 грн., Любов Дуринду – за неприбрану територію на 1360 грн.
“Мукачівська Ратуша”