Тіна Канделакі заявила, що її не пускають до Грузії

Російська телеведуча, грузинка за походженням Тіна Канделакі стверджує, що її не пускають на батьківщину. Про це вона сказала в п’ятницю, 2 квітня, в інтерв’ю газеті Асавал-дасавалі, передає кореспондент газети Взгляд в Тбилиси.
За словами телеведучої, її попередили про небажаність приїзду до Грузії.
Канделакі заявила, що “ніколи не думала, що для приїзду на батьківщину буде потрібно чийсь, й особливо президента Михайла Саакашвілі, дозвіл”.
Вона не назвала, від кого саме отримала сигнал про небажаність приїзду. Водночас Канделакі сказала, що “сподівається влітку приїхати до Грузії, вільну від Саакашвілі”.
Телеведуча також наголосила, що “раніше про грузинських чоловіків в Росії ходили легенди, а Саакашвілі розвінчав усі міфи”, назвавши президента Грузії “неспортивним і несексуальним”.
Вона закликала Саакашвілі зрозуміти, що нічого доброго для Грузії без врегулювання відносин з Росією не варто очікувати.
“Ніколи Грузію не приймуть до НАТО, всі повинні зрозуміти це”, – заявила Канделакі.
За її словами, грузинське суспільство “серйозно думає” про відновлення відносин з Росією, а президентові Грузії в особі Росії потрібен “образ ворога”. Вона також заявила, що без врегулювання відносин з Росією Грузії ігноруватимуть у світі.
Нагадаємо, що у вересні минулого року президент Росії Дмитро Медведєв ввів Тіну Канделакі до складу Громадської палати РФ.
inter.ua

One thought on “Тіна Канделакі заявила, що її не пускають до Грузії

  • 05.04.2010 at 07:39
    Permalink

    И правильно делают, что не пускают! Вот Кикабидзе молодец, открыто заявил все что думает о политике России, а Тинка все из-под тишка делает. Пусть в монастырь подастся!

Comments are closed.