Закарпатська влада вшанувала ряд краян нагрудним знаком “За розвиток регіону”

Спільним розпорядженням голів Закарпатської обласної ради та обласної державної адміністрації групу закарпатців нагороджено відзнакою обласної ради і облдержадміністрації – нагрудним знаком “За розвиток регіону”.
Зокрема, за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Хустщини, високу професійну майстерність та у зв’язку з ювілеями нагороджено директора Хустського державного підприємства технічної інвентаризації Василя Горвата, Кривського сільського голову, що на Хустщині, Федора Сугая.
У зв’язку з ювілеєм відзначено депутата обласної ради, голову постійної комісії з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики, президента Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ Ільдіко Орос.
За вагомий внесок у розвиток транскордонного співробітництва, зміцнення українсько-словацьких двосторонніх відносин пошановано Надзвичайного і Повноважного Посла України в Словацькій Республіці Інну Огнівець.
У галузі охорони здоров’я такою ж відзнакою удостоєно начальника відділу охорони здоров’я Мукачівської районної державної адміністрації Вікторію Лані, головного лікаря Хустської районної лікарні Володимира Романа.
На ниві культури найвищу нагороду Закарпаття отримав директор обласного організаційно-методичного центру культури Володимир Рудейчук.
Надія Сарана, прес-служба Закарпатської облради