В Ужгороді стартував міжнародний конкурс-фестиваль “Закарпатський едельвейс”

Обласний центр Закарпаття місто Ужгород 13-15 квітня перетворився на своєрідний центр мистецтв. Учасники з усієї України та зарубіжжя будуть боротися за перемогу в різних жанрах.
Мета заходу досить благородна: популяризація сучасного мистецтва та пошук юних талановитих виконавців, авторів різних жанрів. Учасниками «Закарпатського едельвейса – 2010» стануть художні колективи і солісти, художники, аматори у вокальному, інструментальному, хореографічному, розмовному і цирковому жанрах.
Таким чином організатори конкурсу-фестивалю сподіваються популяризувати справжнє мистецтво серед населення. Гості та жителі Ужгорода можуть сподіватися на приємне проведення часу. Адже у них буде можливість самим оцінити палітру найрізноманітніших талантів учасників фестивалю «Закарпатський едельвейс – 2010». Та й підспівувати і підтанцьовувати конкурсантам Вам ніхто не забороняв!

Графік проведення конкурсу фестивалю:

14 квітня – проведення відбіркового туру, поч. о 10.00, в концертному залі Ужгородського коледжу культури і мистецтв;

15 квітня – нагородження почесними дипломами та призами лауреатів та дипломантів конкурсу-фестивалю, Гала-концерт, поч.. о 12.00 в концертному залі Ужгородського районного будинку культури (кінокомплекс “Доміон”).