Мешканців закарпатського Мукачева штрафують за сміття

Гадається, що і людина, несхильна до сентиментів, не може байдуже споглядати як цвітуть-квітують на центральних вулицях і площах Мукачева. Душа радіє. Недарма на час цвітіння магнолії та сакури до міста над Латорицею з’їжджаються звідусіль туристи.
Мало де побачиш таку красу. І тим прикріше за тих наших мешканців, які засмічують весняне Мукачево. На черговому засідання адмінкомісії міськвиконкому на 850 гривень було оштрафовано Андрія Артюра, який не забезпечив прибирання від сміття прилеглої до підприємства «Агроспецпостач» території.  За подібне ставлення до санітарної чистоти міста було покарано також Ірину Халус, Ганну Лелик, В’ячеслава Сему.
У Мукачеві знову запрацювали фонтани. Сподіваємося, що незабаром радуватиме око і найбільший фонтан у Росвигові, який стане справжньою окрасою древнього Мукачева. Користуючись нагодою, звертаємося до людей, небайдужих до краси рідного міста, з проханням вносити кошти у фонд спорудження фонтану. Добра справа залишиться в пам’яті городян теплою вдячністю.
Нагадуємо, п’ятниця – єдиний санітарний день. Отож, завтра потрібно продовжувати санітарну очистку парків і скверів, вулиць і тротуарів, подвір і звернути особливу увагу на впорядкування пам’ятників і поховань воїнів-визволителів Мукачева щоб гідно зустріти велике свято – 65-річчя Великої Перемоги.
“Мукачівська ратуша”