У Мукачівське ОДПІ з початку року надійшло 3 письмові звернення від громадян

Громадяни відповідно до Конституції України та Закону України «Про звернення громадян» мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до посадових осіб органів державної податкової служби.
Як свідчить статистика звернень, за перші три місяці 2010 року до Мукачівської ОДПІ надійшло 3 письмові звернення від громадян (в т.ч. 1 колективне від 5 громадян), тоді як за відповідний період минулого року надійшло 5 звернень. У письмових зверненнях порушено питання контрольно-перевірочної роботи та поінформовано про ухилення від сплати податків іншими особами. Усі звернення розглянуті у встановлені законодавством строки і надані письмові відповіді заявникам.
У кварталі 2010 року на особистому прийомі у начальника та інших посадових осіб Мукачівської ОДПІ побувало 14 громадян, в т.ч. до начальника Мукачівської ОДПІ Кріля І.М. на особистому прийомі звернулося 6 громадян і 8 громадян звернулися до заступників начальника інспекції та керівників структурних підрозділів. Порушувалися питання щодо сплати податку на прибуток, податку на додану вартість, оподаткування доходів від підприємницької діяльності, реструктуризації податкового боргу, податку з доходів фізичних осіб, плати за землю.
Графік особистого прийому громадян посадовими особами Мукачівської ОДПІ розміщено на інформаційному стенді в приміщенні податкової інспекції та сторінці веб-сайту Мукачівської РДА. З аналітичною інформацію щодо розгляду звернень громадян щоквартально громадськість міста та району має можливість ознайомитися у засобах масової інформації.
За матеріалами Мукачівської ОДПІ