За результатами перевірок до суб’єктів господарювання Закарпаття застосовано податкових санкцій на 3,8 млн. грн.

За січень-березень 2010 року підрозділами контролю за суб’єктами господарювання, що здійснюють розрахунки у готівковій формі проведено 725 перевірок щодо контролю за здійсненням розрахункових операцій у сфері готівкового обігу, за результатами яких застосовано 3,8 млн. грн. фінансових санкцій, з яких узгоджено 2,9 млн. грн. До бюджету надійшло 1,1 млн. грн.
Зокрема, протягом січня-березня 2010 року підрозділами контролю за суб’єктами господарювання, що здійснюють розрахунки у готівковій формі, проведено перевірки суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють діяльність у сфері оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
За результатами 267 результативних перевірок, проведених з початку року, застосовано фінансових санкцій на загальну суму 2,4 млн. грн.
Крім цього, у І кварталі 2010 року проведено 281 перевірку суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері громадського харчування. За результатами перевірок застосовано 590 тис. грн. штрафних (фінансових) санкцій.
За матеріалами управління податкового контролю юридичних осіб ДПА у Закарпатській області