У Мукачеві визначено переможців І етапу конкурсу “Податки очима дітей-2010”

Днями в приміщенні Мукачівської ОДПІ компетентне журі оцінювало роботи учасників І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Податки очима дітей-2010”.
Як повідомили у Мукачівській ОДПІ, конкурс, який проводиться вже декілька років поспіль, має за мету виховання молодого покоління в дусі поваги до закону, формування у майбутніх платників високої податкової культури.
Цей яскравий захід став справжнім святом і для багатьох юних мукачівців, які докладають свої таланти та вміння, щоб через свої художні та літературні роботи показати значимість сплати податків. Загалом у конкурсі зі своїми творчими роботами взяли участь понад 70 учнів загальноосвітніх навчальних закладів м.Мукачева та Мукачівського району.
Розглядаючи роботи конкурсантів, члени журі, у складі якого представники освіти, ЗМІ, художники та податківці, переконались, що юні таланти повною мірою розуміють необхідність сплати податків і у майбутньому добросовісно їх сплачуватимуть.
Директор Мукачівської художньої школи Сергій Кіреєв зазначив, що при виборі кращих творчих робіт журі перш за все враховувало такий критерій як самостійне виконання роботи.
Переможців міськрайонного етапу конкурсу чекають подарунки та участь у другому етапі конкурсу, який проводитиме ДПА в Закарпатській області.