Закарпаття: Ветерани Виноградівщини влаштували співоче турне

Цікаву акцію започаткували ветерани закарпатського Виноградова. З нагоди відзначення 65-ої річниці Великої Перемоги народний хор ветеранів війни і праці здійснює співоче турне Виноградівським районом. Щотижня учасники хору – сивочолі чоловіки, серед яких є чотири учасники Великої Вітчизняної війни, виступають із святковою програмою перед молоддю та сільською інтелігенцією.
Після першого виступу, який пройшов з успіхом у Великій Копані, минулого тижня концерт народного хору ветеранів війни і праці відбувся в Королеві і Сасові, а цього тижня у Пийтерфолво та Пушкінові.  Зазвичай ветеранів своїми виступами вітають  і учасники місцевої художньої самодіяльності, і представники місцевої влади.
Співоче турне  триватиме селами району  і наступного тижня, а вже 7 травня ветерани співатимуть у військовій частині. Заключною частиною передсвяткового марафону військових пісень стане мітинг на центральній площі Виноградова 9 травня, де найпочеснішими гостями будуть саме ті, хто відвоював для нас мирне життя.
Валерія Каналош, Закарпаття онлайн