УжНУ взяв участь у “Ярмарку послуг служби зайнятості”

Як повідомили у прес-службі УжНУ, Ужгородський національний університет взяв участь у “Ярмарку послуг служби зайнятості”, який відбувся 22 квітня у приміщенні Палацу для дітей та юнацтва “Падіюн”. Організатор заходу – Закарпатський обласний центр зайнятості.
Ярмарок професій – це важливий профорієнтаційний захід, до участі в якому запрошені представники навчальних закладів міста та представники провідних роботодавців.
Більшість відвідувачів на яку власне розрахований ярмарок – це випускники загальноосвітніх та професійно-технічних закладів, студенти вищих навчальних закладів, а також інші мешканці міста, для яких питання професійного навчання, перепідготовки, підвищення кваліфікації та майбутнього працевлаштування є актуальним.
УжНУ продемонстрував свої можливості щодо підготовки майбутніх спеціалістів в різних галузях, умови вступу до навчальних закладів, вимоги до майбутніх абітурієнтів, особливості сучасних методик і методів навчання.
За співпрацю в напрямку активного сприяння розв’язанню проблем зайнятості в м. Ужгороді Ужгородський національний університет отримав Подяку.