Ужгород: Чергова сесія Закарпатської облради так і не відкрилася — через відсутність кворуму

Сьогодні в Ужгороді о 10.00 мало розпочатися позачергове пленарне засідання Закарпатської обласної рад. Однак станом на 10:10 в залі зареєструвалось всього 35 депутатів.
Також присутні 14 депутатів від фракції БЮТ, які чекали на реєстрацію згідно судового рішення. Це питання повинно було бути першим у порядку денному.
Проте для відкриття пленарного засідання в залі повинно було зареєструватися не менше половини діючих депутатів, тобто –  39. Через відсутність кворуму засідання так і не відкрилося.
Нагадаємо, що сьогодні депутати Закарпатської облради серед інших мали розглянути також питання про угоду Януковича-Медведєва про продовження перебування бази російського Чорноморського флоту РФ на території України.
Як уже повідомлялося раніше, 26 березня 2010 року, згідно з розпорядженням голови Закарпатської обласної ради Михайла Кічковського, відбулося перше пленарне засідання двадцять восьмої сесії обласної ради. Тоді, на пропозицію переважної більшості фракцій депутатів обласної ради, Михайло Кічковський повідомив про перерву в роботі пленарного засідання двадцять восьмої сесії обласної ради.