В Ужгороді відбулося офіційне представлення нового голови Закарпатської ДПА Василя Іванчо

27 квітня 2010 року під час наради в ДПА у Закарпатській області заступник голови ДПА України Сергій Лекарь представив нового керівника ДПА в області – Іванчо Василя Васильовича та першого заступника голови ДПА у Закарпатській області Шаповалову Тетяну Михайлівну.
Головними пріоритетами для органів податкової служби Закарпатської області повинні стати, за словами заступника Голови ДПА України Сергія Лекаря, безумовне виконання завдань із наповнення бюджетів усіх рівнів, інвентаризація залишків невідшкодованого ПДВ, боротьба з “віртуальним” ПДВ та „мінімізаторами”. «Виконувати завдання з надходжень до Державного бюджету потрібно не за рахунок фіскального тиску на сумлінних суб’єктів господарювання, а наступом на тіньову економіку. ДПА України хоче бачити справді партнерські стосунки податківців із сумлінними платниками податків, для таких платників необхідно створювати комфортні умови для роботи, а з тими ж, хто ухиляється від сплати податків, повинна вестися відповідна робота», – наголосив С.Лекарь. Ще одним пріоритетом у роботі податківців краю, зазначив Сергій Лекарь, має стати боротьба з виплатою заробітної плати у „конвертах”.
Сергій Лекарь відзначив, що у ДПА у Закарпатській області працюють високопрофесійні фахівці, і висловив переконання, що завдяки кадровому підсиленню поставлені керівництвом ДПА України завдання будуть виконані.
Від імені ветеранської організації працівників податкової служби Закарпатської області В.Іванчо привітала перший керівник податкової служби Закарпаття Марта Волощук. Вона побажала новому керівництву успіхів у роботі і висловила сподівання на подальшу співпрацю та підтримку ветеранів-податківців.
Нового керівника податкової служби також привітали голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида, керівники силових та правоохороннних структур області, органів судочинства.
Після представлення нового керівництва ДПА в Закарпатській області заступник Голови ДПА України С.Лекарь провів виробничу нараду з керівниками структурних підрозділів ДПА в області та начальниками інспекцій з питань перспективи виконання планових показників квітня та інших завдань, визначених наказами ДПА України. 

Довідка.

Василь Іванчо розпочав діяльність у податковій службі з 1998 року у Мукачівській ОДПІ, працював начальником ДПІ у Виноградівському районі, начальником ДПІ у Іршавському районі. Із листопада 2006 року – заступник, а з грудня — перший заступник голови ДПА у Закарпатській області. У 2007 р. очолював ДПА у Закарпатській області. З грудня 2007 р. по жовтень 2009 р. – перший заступник голови ДПА у Закарпатській області. Радник податкової служби І рангу.

Тетяна Шаповалова в органах державної податкової служби працює з 2005 р., спочатку першим заступником голови ДПА у Закарпатській області, згодом – з грудня 2005 року по лютий 2007 р., з грудня 2007 по жовтень 2009 р. – головою ДПА у Закарпатській області. Радник податкової служби І рангу. Заслужений економіст України
ДПА у Закарпатській області