Закарпаття: На Берегівщині взялися за контроль цін на продукти

У квітні проведено нараду при заступникові голови Берегівської райдержадміністрації з представниками галузевої ради підприємців харчової галузі на якій було розглянуто ситуацію на споживчому ринку району та заходи недопущення необґрунтованого зростання цін на продукти харчування.

Також в заході взяли участь: Берегівська районна спілка споживчих товариств, виробники продовольчих товарів та суб’єкти системи мережевої роздрібної торгівлі Берегівського району.

За підсумками наради, з метою наповнення споживчого ринку району та запобігання необґрунтованого зростання цін на продукти харчування, укладено Меморандум порозуміння між Берегівською райдержадміністрацією, представниками галузевої ради підприємців харчової галузі, Берегівською районною спілкою споживчих товариств, виробниками продовольчих товарів та суб’єктами системи мереженої роздрібної торгівлі Берегівського району.

Цей Меморандум є відкритим для приєднання всіх виробників продовольчих товарів, сільськогосподарських виробників, переробних підприємств та суб’єктів мережевої роздрібної торгівлі.

Управління економіки Берегівської райдержадміністрації