Закарпаття: На підприємствах Виноградівщини знайшли порушення охорони праці

Відділенням дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань проведено цільові перевірки стану профілактичної роботи з охорони праці на ВАТ ВВТШО “Гроно” та у Моторовагонному депо ст. Королево, під час яких виявлено 19 порушень нормативних вимог з охорони праці.

Про це  повідомили в Територіальному управлінні Держгірпромнагляду по Закарпатській області.

За результатами перевірок оформлено подання керівникам підприємств з вимогою ліквідації недоліків.

Районною санітарно-епідеміологічною станцією здійснено перевірки стану умов праці та виробничої санітарії на підприємствах надрокористувачах  –  Королівському спецкар’єрі,  ТОВ “Паладьбуд”, ТОВ “Шаланківське Плюс”, ТОВ “Тиса Терм”, у ТОВ “Флоріан Шуз” та на ВАТ “Тиса”.

Під час перевірок проведені лабораторно-інструментальні дослідження шкідливих факторів виробничого середовища. За виявлені грубі порушення санітарного законодавства складено 2 протоколи на винних осіб про притягнення їх до адміністративної відповідальності.

На підприємстві ДП “Мода Проджест” спільно з адміністрацією проведено конкурс між  дільницями на звання кращої з умов праці, переможці нагороджені грамотами та грошовими винагородами. Проведено нараду-семінар на ВАТ ВВТШО “Гроно” з персоналом виробничих підрозділів, який відповідає  за вирішення питань, пов’язаних з охороною праці.