Леандро: Моя допомога ФК “Закарпаття” у новому сезоні знадобиться

Одразу ж, по завершенню чемпіонату гравці роз’їхалися на місячний відпочинок по рідних домівках. Напередодні від’їзду на батьківщину журналіст сайту поспілкувався з одним з кращих гравців «Закарпаття» у цьому сезоні – бразилійцем Леандро.

– Як плануєш провести відпустку?

– Збираюся їхати додому, в рідний Ріо-де-Жанейро. Хочеться трохи відійти від футболу, насолодитися відпочинком з ріднею.

– Наступний сезон ужгородський клуб проведе в першій лізі. Чи не надходили тобі пропозиції від інших команд – українських або закордонних?

– На даний момент часу у мене діючий контракт з «Закарпаттям», якщо певні клуби зацікавлені в моїх послугах, нехай звертаються до керівництва ужгородського клубу. Нині я гравець «Закарпаття» і знаю, що моя допомога команді в новому сезоні буде потрібна.

– Що тобі найбільше сподобалося в цьому футбольному сезоні, а що ні?

– Жаль, що покидаємо прем’єр-лігу, сподіваюся ненадовго. Дуже сподобалися уболівальники «Закарпаття», які нас дуже гарно підтримували. Велике Вам за це спасибі!. Сподобалося місто, ужгородці. Тут дуже гарно, радий, що
попав в український клуб. Своє подальше майбутнє пов’язую лише з Україною.

– Окрім футболу, можливо є інші причини, через які хочеш залишитися в нашій країні…

– Та ні. Поки що концентруюся лише на футболі – прагну рости і повністю розкрити свій потенціал. Окрім того, я глибоко віруюча людина і завжди дякую Богу за те, що нині маю.

Інформаційний відділ ФК “Закарпаття”