Закарпаття: Влада краю вивчатиме громадську думку

Положення про регіональну раду з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування затверджено відповідним розпорядженням голови облдержадміністрації.

Вивчення суспільно-політичних процесів, що відбуваються в області, стану соціально-економічного розвитку, вироблення напрямів, стратегії та механізмів забезпечення сталого розвитку районів та міст, системних реформ, сприяння взаємодії та активізації співпраці місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування у вирішенні питань вдосконалення державного будівництва. А також вивчення громадської думки щодо ініціатив облдержадміністрації з питань регіонального розвитку, місцевого самоврядування, узагальнення досвіду країн Карпатського Єврорегіону тощо – одні з основних завдань Регіональної ради, яка інформуватиме громадськість про свою діяльність.

Очолив регіональну раду з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування голова облдержадміністрації Олександр Ледида.

Управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації