Ужгородський міський голова Сергій Ратушняк нагородив міліціонерів обласного центру Закарпаття

Незначний відрізок часу  минув, відколи Ужгородське міське управління міліції очолив полковник міліції Іван Цьока. Як навмисно, за цей період в обласному центрі сталося кілька резонансних злочинів, серед них два убивства та розбійний напад. Але, до честі міських правоохоронців, усі ці випадки вдалося розкрити за лічені дні по гарячих  слідах.

Такі оперативність і професіоналізм міліціонерів не залишилися поза увагою Ужгородської мерії. Зокрема, днями відбулася зустріч міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка з колективом міських міліціонерів, під час якої мер вручив  24-м правоохоронцям — співробітники карного розшуку, підрозділу «Беркут», патрульної служби, дільничним інспекторам, котрі брали активну участь у розкритті згаданих злочинів,  грошові  премії. Кошти надані  правами  керівників ужгородських міліції і міської ради.

Сергій Ратушняк зауважив, що клопотатиме перед депутатським корпусом про створення спеціального фонду сприяння і заохочення працівників правоохоронних органів міста.  Він також пообіцяв, що в Ужгороді  на базі колишнього військового містечка будуть відкриті  гуртожитки для діючих і  відставних правоохоронців.  На завершення, звертаючись до ужгородських міліціонерів,  мер  наголосив: «Ви потрібні не лише своїм сім’ям, а й громаді міста».

Така взаємодія міської влади  і правоохоронних структур є потрібною насамперед  громадянам.  Адже, коли  люди у погонах відчуватимуть, що їхня праця належним чином оцінена, вони докладатимуть більших зусиль, аби якомога краще виконувати свої службові обов’язки – охороняти порядок і спокій  в тому чи іншому населеному пункті.

Ольга СТЕФАНЕЦЬ, журналіст,м.Ужгород