На Закарпатті горіли три автомобілі

Впродовж трьох діб на Закарпатті горіли три автомобілі. Два випадки зареєстровано в Мукачеві та один у Берегові.
Першим обідньої пори до мукачівських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі RENAULT-9, що зайнявся під час руху по вулиці Підгорянській. Загорання приборкав сам власник за допомогою вогнегасників, однак вогонь встиг пошкодити електропроводку та пластмасові деталі моторного відсіку, передній бампер, фари, радіаторну решітку, лакофарбове покриття на суму 1200 грн. За попередніми висновками до пожежі призвело коротке замкнення електропроводки транспортного засобу.

Майже за аналогічних обставин на вул. Корятовича, що в Берегові загорівся ВАЗ-2106 1987р.в., що належить 57-річному приватному підприємцю з села Кідьош того ж Берергівського району. Як і в першому випадку, пожежа була ліквідована водієм, завдяки первинним засобам пожежогасіння та допомозі перехожих. Та збитки від короткого замкнення електромережі цього разу зросли до 5-ти тисяч гривень – знищено електропроводку, пошкоджено капот, лобове скло та двигун.

А під ранок 30 травня вогнеборці СДПЧ-4 м. Мукачево приборкували пожежу в автомобілі Mercedes-Benz S 320 2003 р. в., що знаходився на приватному подвір’ї на вул. Ференца Ліста в райцентрі. При в’їзді на вулицю з новобудовами бійці МНС наштовхнулися на перепону – самовільно встановлений шлагбаум, що змусило рятувальників витратити час на те, щоб оминути загорожу. Зусиллями 2-ох відділень вогнеборців вдалося зупинити пожежу, однак втрачений час дався взнаки… Вогонь знищив шину, бампер, пластмасові деталі, фару та пошкодити кузов, скло, моторний відсік, частину салону та ворота гаража. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області