Закарпаття: 4-5 червня гірський край відвідають Посли країн Євросоюзу

4 та 5 червня відбудеться візит Посла, Голови Представництва Європейського Союзу в Україні пана Жозе Мануела Пінту Тейшейри та Послів країн-членів ЄС до Закарпатської області.
4 червня в межах візиту Послів до Ужгороду відбудеться прес-конференція з приводу 4-х проектів Європейського Союзу в Закарпатті щодо запобіганняповенейзагальною вартістю понад 2 млн євро.

Крім того, 4 червня 2010 року Делегація Послів ЄС відвідає “Регіональний туристичний інформаційний центр в Закарпатської області”, відкритий у м. Берегове в 2006 році в межах програми добросусідства Угорщина-Словаччина-Україна IНТЕРРЕГ ІІІA/ТАСІС.

5 червня 2010 року відбудеться візит Делегації Послів ЄС до Центру реабілітації дітей з органічними уразами нервової системи Закарпатської обласної дитячої лікарні. Метою візиту є перевірка стійкого високого рівня функціонування проекту після 2-х років з моменту впровадження. Проект полягав у навчанні лікарів за кордоном, наданні сучасного обладнання, впровадженні дієвої методики лікування ДЦП (згідно Петіо) та заснуванні реабілітаційного центру. Загальний бюджет проекту склав понад200 тис. євро.

Також Делегація Послів ЄС відвідає такі об’єкти соціального значення, як Ужгородський Національний університет, Закарпатський Угорський університет у Берегово, словацьку та румунську школи в містах Ужгород та Солотвино.

Програма для преси на 4 та 5 червня 2010 року додається.

Пресі з Ужгорода буде надано транспорт та забезпечено харчування протягом програми 4 та 5 червня.

За додатковою інформацією та акредитацією звертатись:

Олена Сергєєва, PR менеджер KEYCommunications
Тел..: 050 332 4330
E-mail: sergeeva@keycommunications.ua

П’ятниця 4 червня

09:15  Візит до Словацької школи (Ужгород, вул.  Жупанацька, 10)

11:00  Презентація 4-х проектів Європейського Союзу в Закарпатті щодо запобігання повеней загальною вартістю понад 2 млн євро (Ужгород. наб. Слов’янська,5)

12:00  Дебати зі студентами Ужгородського Національного Університету (Ужгород, пл. Народна, 3)

13:30  Трансфер у Берегово

14:30  Ланч

15:30  Візит до Закарпатського Угорського інституту

17:00  Візит до “Регіонального туристичного інформаційного центру в Закарпатської області” (Берегово, вул. Зріні, 25/2)

18:00  Трансфер Берегово-Ужгород

Субота 5 червня

09:30  Трансфер Ужгород-Мукачево

10:30  Візит до Центру реабілітації дітей з органічними eразами нервової системи Закарпатської обласної дитячої лікарні (Мукачево, вул. Івана Франка, 39)

11:30  Трансфер Мукачево-Ужгород