Голова Закарпатської ДПА Василь Іванчо привітав колектив із 20-річчям створення податкової служби України

Вітання Голови ДПА у Закарпатській області Василя Іванча з нагоди 20-ої річниці створення Державної податкової служби України:
Шановні колеги!

У ці дні ми відзначаємо 20 років з дня створення державної податкової служби України. Сьогодні можна упевнено стверджувати, що за цей час на  Закарпатті створено ефективну податкову службу, здатну забезпечувати  стабільне надходження коштів до державного і місцевих бюджетів.

Звертаюся зі словами привітань та найщиріших побажань до Вас, шановні колеги. Ваша професійність, знання справи, витримка і відповідальність у роботі заслуговує найвищих оцінок. Бажаю Вам наполегливості та натхнення у складній роботі податківця. Будьте завжди на рівні тих високих вимог, які визначені для  податкової служби. Щастя, добробуту і злагоди Вам і Вашим сім’ям!

Висловлюю безмежну вдячність усім ветеранам податкової служби,  які доклали чимало зусиль у становлення та розбудову податкової служби  області та  виховання  фахівців  податкової справи.

Мої вітання також усім платникам податків. Зичу їм міцного здоров’я, успіхів у бізнесі, високих прибутків, родинного щастя і добра!

Голова ДПА у Закарпатській області Василь Іванчо