Патріарх Кирило зустрінеться з Януковичем на дачі в Криму

Патріарх Кирило зустрінеться з Януковичем на дачі в Криму Під час візиту в Україну патріарх Московський і всієї Русі Кирило зустрінеться з президентом Віктором Януковичем.

Як розповіло джерело близьке до УПЦ МП, неофіційні переговори з президентом Кирило проведе в Криму, на дачі Януковича. Офіційна програма візиту патріарха не передбачає зустрічі з президентом – тільки з прем’єр-міністром Миколою Азаровим у Софіївському соборі в Києві.

Переговори з президентом, швидше за все, пройдуть в п’ятницю 23 липня. Саме цього дня в графіці візиту Кирила є вікно. Згідно з офіційною програмою Кирило розпочне свій візит в Україну 20 липня з Одеси, в якій пробуде до 22 липня.

Згідно з цією ж офіційною програмою, прибуття в Дніпропетровськ – наступний пункт візиту, заплановано тільки на ранок суботи – 24 липня.

Нагадаємо, патріарх Кирило прибуде до України 20 липня. Його візит триватиме до 28 липня, за цей час глава РПЦ відвідає Одесу, Дніпропетровськ і Київ.

За минулий рік це вже третій візит Кирила в Україну. Востаннє московський патріарх був у Києві на інавгурації президента Януковича.

tsn.ua