У Карпатах пиво “Львівське” презентує рок-фестиваль “Славське Rock”

«Я люблю Карпати» – під таким гаслом з 30 липня по 1 серпня у мальовничому куточку українських Карпат відбуватиметься рок-фестиваль «Славське Rock». Партнером цієї непересічної музичної події виступить перше українське пиво «Львівське».
Щороку серед пишних Карпатських гір, в селищі Славське відбувається визначна подія,   яка збирає тисячі шанувальників, –   славнозвісний міжнародний рок-фестиваль «Славське Rock». Його організатором виступає «СКІ» – «Спортивні та культурні ініціативи», а цьогорічним пивним партнером – ТМ «Львівське».

Цього річ «Славське Rock» триватиме три дні та складатиметься з 4 тематичних частин – музичної, екологічної, спортивної та мистецької. Мета фестивалю – популяризувати музику сучасних українських та європейських рок-гуртів серед молоді. Ще одним важливим завданням є залучення українців до проблем екології Карпатського краю. Саме тому однією із головних частин фестивалю є екологічна, під час якої будуть демонструватися   еко-фільми, відбудеться інсталяція з пластикового сміття та конкурс плакатів на тему захисту природи.

Музична частина відбуватиметься у два етапи. Концерт лунатиме спершу з 14 по 17 годину на центральній площі, а з 18.00 і до опівночі – на стадіоні. На гостей трьохденного фестивалю чекатимуть відомі гурти: «Мертвий Півень», «Димна Суміш», «Максима», «Гуцул Каліпсо», «Рутенія». Також на фестивалі відіграють гості з-за закордону – польський гурт Farben Lehre, а також легендарна група з Грузії «Астра Джорджія».

У спортивній частині фесту на гостей «Славське Rock» чекатиме вело- та гірський туризм. Вернісаж робіт молодих українських митців та можливість створити власний сувенір у творчій майстерні будуть складати мистецький елемент фестивалю.

Щороку насолодитися сучасною рок-музикою та гірським пейзажем приїжджають поціновувачі рокової музики не тільки з України, але й Росії, Білорусі, Польщі, Угорщини та Чехії. Кожного року популярність заходу зростає. У 2007 році фест відвідало приблизно 5 000 осіб, а от минулого вже вдвічі більше – понад 10 000.

Партнер свята ТМ «Львівське» допоможе поціновувачам української музики зберегти якнайкращі спогади про «Славське РОК» – 2010. Завдяки першому українському пиву той, хто купить дві банки «Львівського», зможе зробити професійне фото на пам’ять про фестиваль.

Наталія Курта, провідний бренд-менеджер із національної ТМ «Львівське»: «Славське Rock» – дуже популярний в Україні фестиваль. Минулого року гостями «Славське Rock» стало 10 000   шанувальників якісної рок-музики. Нам дуже приємно, що цього року він відбувається за підтримки першого українського пива «Львівське». Ми сподіваємося, що три дні справжнього, потужного рок-драйву, мальовничі краєвиди українських Карпат та пиво «Львівське» подарують незабутній настрій гостям «Славське Rock».

Ірина Миколаєнко, фахівець зв’язків із громадськістю, РІО