Закарпаття: Через сварку одурманений алкоголем чоловік забив дружину до смерті…

…Зранку 17-го вересня грибники, котрі збирали дари лісу в лiсовому масивi неподалiк мукачівського села Бистриця, виявили на узбiччi лiсової дороги бездиханне жіноче тіло з явними ознаками насильницької смерті: численними слідами побоїв на голові, обличчі й тілі. Про страшну знахідку повідомили в сільраду, а звідтіля надійшло тривожне повідомлення в райвідділ міліції.
На мiсце пригоди, окрім слідчо-оперативної групи та керівництва Мукачівського райвідділу міліції, прибули й начальник закарпатської міліції Віктор Русин та його перший заступник Володимир Шелепець.

Убитою виявилася 48-річна жителька Бистриці, котра працювала в селі листоношею. Виходячи з професії потерпілої, правоохоронці відпрацьовували й версію навмисного вбивства з метою пограбунку (поштарки нерідко мають при собі гроші, які розносять по хатах пенсіонерам). Однак невдовзі ця версія відпала (великих грошей потерпіла того вечора не мала).

Як з’ясувалося, дружину забив до смерті під час сімейної сварки її 49-річний чоловік. Останній перебував на момент скоєння злочину в стані алкогольного сп’яніння.

За фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу, підозрюваного в скоєнні вбивства заарештовано. Після завершення слідства та вироку суду його очікує покарання на строк від 7 до 15 років позбавлення волі.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області