Закарпаття: Високогірний Воловець приймав учасників регіонального пісенного проекту

Селище Воловець приймало учасників масштабного мистецького проекту, покликаного продемонструвати пісенні таланти молодих закарпатських виконавців. Суботній концерт в центрі Воловця зібрав чималу кількість прихильників. Свої пісенні здібності їм продемонстрували молоді виконавці краю та переможці телепроекту «Слава за гривню», а також призери програми карооке-шоу «Хочеш-співай!».

Тур регіонами краю розпочався 12 вересня у Міжгір”ї, відтак його естафету підтримав Воловець. А загалом впродовж місяця учасники мистецького проекту, що відбуається за сприяння Віктора Балоги, відвідають 14 міст і райцентрів нашої області.

– Концерт дуже сподобався жителям і гостям селища, – переконаний голова Воловецької районної організації Михайло Реблян. – Про це свідчать шалені овації, якими глядачі зустрічали та проводжали виконавців, а також схвальні відгуки молоді. Прекрасно, що такі заходи проводяться, адже вони дають можливість не лише продемонструвати таланти наших земляків й організувати змістовне дозвілля місцевих мешканців.

“Єдиний Центр”