Закарпаття: У нічному клубі Іршави пройде ІІ-й тур чемпіонату України з чоловічого еротичного шоу

Нічний клуб «ILLARA» та «Орландо-шоу» представляють 2-й тур чемпіонату України з еротичного шоу серед чоловіків, що відбудеться 2-го та 3-го жовтня.Найкращі боді-денсери з цілої України будуть змагатись за першість, щоб потрапити у фінал чемпіонату України з еротик-шоу.
Учасники покажуть свою мужність, красу та грацію у танці, а також журі, такі як – Анна Бондаренко (хореограф-постановник проекту «Кліпоманія», продюсер шоу-балету «Опера»), Надія Прідворова (співпродюсер та критик еротик-шоу), Олег Михайлюк(хореограф, постановник,організатор та продюсер еротик- шоу), які запрошені на чемпіонат, будуть оцінювати учасників за хореографією, акробатичними номерами та артистичністю.

Змагання такого масштабу, а саме, з чоловічого еротичного шоу в Україні проводиться вперше. Є дуже багато талановитих боді-денсерів, та нажаль їх ніхто не знає. Взявши участь у цих змаганнях танцюристи еротичного шоу покажуть свої таланти і нове направлення виступу на сцені.

Тим більше, це не «стриптиз», коли стриптизер рве на собі «дрантя» і втікає голим. Це Еротик-шоу, тут треба працювати над собою, адже мистецтво зваблювати – унікальне!- каже Олег Михайлюк організатор та продюсер еротик- шоу.

Оргкомітет