Ужгород: На прийомі у “губернатора” Закрапаття побувало більше 30 краян

На прийом до керівника краю, який відбувся у вівторок, 12 жовтня, прийшло більше тридцяти закарпатців. Звернення стосувалися вирішення земельних конфліктів, житлових проблем, надання матеріальної підтримки.
Так, жителька Ужгорода пані Марія, яка вже перенесла не одну операцію, звернулась із проханням про надання матеріальної допомоги для лікування. Аналогічна ситуація з потребою у ліках та коштах в пані Ілони з Берегівщини. Жінка просила допомоги на лікування чоловіка, якому необхідна заміна серцевого клапана. Операція в Києві може обійтися в кілька десятків тисяч гривень, яких у родини немає. Олександр Ледида  дав доручення начальнику обласного управління охорони здоров’я вивчити питання та допомогти  цим родинам.

Почесний громадянин Ужгорода Михайло Баник просив сприяння у розповсюдженні книги про видатних закарпатських митців в місцевих бібліотеках. Книга вийшла минулоріч, але через невеликий тираж змогу ознайомитися з нею мають не всі бажаючі. Керівник краю дав доручення начальнику управління культури опрацювати пропозицію заявника.

З Міжгір’я зверталися по допомогу у вирішенні земельного конфлікту. Одна з родин з Берегівщини просила сприяння у вирішенні житлової проблеми.

Олександр Ледида всіх уважно вислухав, доручив розібратися і допомогти. Звичайно, деякі питання не вирішуються за кілька днів, на їх розгляд і вирішення, у зв’язку з об’єктивними причинами, знадобиться більше часу.

Прес-центр Закарпатської ОДА