Закарпаття: У ДТП потрапив Володимир Приходько — один із 9-ти кандидатів на посаду Ужгородського міського голови

У неділю вранці, 17 жовтня, сталася прикра подія – травмувався кандидат на посаду міського голови Ужгорода, співорганізатор Громадянської платформи “Створимо найкраще місто України” Володимир Приходько.

ДТП сталася під час поїздки на мотоциклі через нерівність дорожнього полотна, у районі вулиці Собранецької – мотоцикл знесло на високий бордюр із квітковими тумбами, що посилили удар. При падінні Володимир Приходько серйозно травмував ногу – лікарі констатували вивих і перелом середньої гомілки. Водночас В. Приходько справився з керуванням так, щоб не створити аварійну ситуацію для інших учасників дорожнього руху – постраждав тільки він і транспортний засіб (пошкоджено бік мотоцикла).

Про подію повідомлено ДАІ, Приходько потрапив до травмпункту Ужгородської міської клінічної лікарні, де його одразу прооперували (лікар-хірург О.А. Уровський).

Цього ж дня було прийнято рішення, що виборчу кампанію Володимир Приходько не зупинить і проведе її до кінця. Заплановані зустрічі з виборцями скасовуватися не будуть. Саме особисті зустрічі В. Приходька з людьми є його сильною стороною, оскільки після таких відвертих розмов власні заміри громадської думки ініціаторами Громадянської платформи свідчать про зростання рейтингу кандидата.

Частково В. Приходька на зустрічах замінять його довірені особи (у день травми та у найперші дні після операції), після чого він сам продовжить візити на підприємства та у мікрорайони міста за допомогою милиць.

Станом на сьогодні кандидат провів уже понад 60 зустрічей, учасниками яких стали більше 5 тисяч ужгородців.

Члени Громадянської платформи бажають Володимиру Приходьку якнайшвидшого одужання та вважають травму ще одним випробовуванням, які він долає. Мужні люди повинні зустріти такі випробовувати з гідністю, тож, сподіваємося, що В. Приходько витримає усі труднощі і вони не завадить йому успішно завершити виборчі перегони.

Прес-служба Громадянської платформи “Створимо найкраще місто України”