21 жовтня в Ужгороді відбудеться регіональний конкурс краси “Міс студентство Закарпаття – 2010”

У четвер, 21 жовтня, в Облмуздрамтеатрі відбудеться регіональний конкурс краси “Міс студентство Закарпаття – 2010”. Шоу проходитиме у форматі парижської осені, а 12 учасниць виступатимуть в амплуа справжніх леді-парижанок. Про це повідомили організатори конкурсу під час коктейльної вечірки з учасницями.
Позавчора, 17 жовтня відбувся останній етап підготовки до конкурсу “Міс студентство Закарпаття – 2010” — коктейльна вечірка у клубі “Каштан” за участі організаторів (агентство “L’Models)”, меценатів, учасниць та журналістів. Мета заходу — неформальне спілкування всіх, хто причетний до конкурсу.

Як стало відомо, за титул кращої змагатимуться 12 студенток віком від 15 до 20 років. Переважна більшість — 17-річні красуні, які навчаються в УжНУ.

Під час вечірки ведучий Олександр Мірявчик представив учасниць. Він також наголосив, що дівчат оцінюватимуть так звані три типи журі: Почесне (представники ОДА тощо), журналісти та професіонали (художники, фотографи, хореографи). Головою журі буде Зоряна Зінов’єва, офіційний представник агентства моделей “L-models” на Закарпатті. Вона зокрема наголосила дівчатам, що їм ще працювати й працювати.

Під час вечірки провели інтелектуальний конкурс. З учасницями розмовляли депутати, журналісти, переможниця конкурсу “Королева України – 2009” Елеонора Демеш та Зоряна Зінов’єва. Бали “за розум” впливатимуть на рейтинг учасниць.

“Ще під час кастингу ми зважали на зовнішність дівчини, вміння себе подати. А сьогодні випала нагода дізнатися, наскільки дівчата готові інтелектуально. Бали за конкурс будуть додані до загальних протоколів членів журі.

Вже на конкурсі ми побачимо, наскільки дівчата попрацювали над собою”, — каже Зоряна Зінов’єва.

У будь-якому разі організаторка сподівається на хороший результат.

“У мене є певні претензії до зовнішніх даних дівчат, до того, наскільки вони доглянуті. Я сподіваюся, що вони прислухаються до порад, попрацюють над собою… І вони, сподіваюся, завдяки конкурсу відкриють у собі щось нове, як жінки, зможуть більш якісно себе подавати, оскільки це потрібно сучасній жінці навіть для хорошого сімейного життя. Я вірю, що вийде дуже якісне шоу”, — додає Зінов’єва.

Вона вже на кастингу помітила цікавих, неординарних дівчат.

“Є дівчата, які зацікавили мене вже під час кастингу нестандартною вродою, поведінкою… Я вже скучила за дівчатами, які себе поважають, цінують, котрі хочуть, аби цінували і поважали їх”, — резюмує Зоряна Зінов’єва.

Евеліна Гурницька, фото М. Мельниченка, РІО