В Ужгороді 12 претенденток на титул “Міс Студентство Закарпаття 2010” змагалися …інтелектом!

У неділю, в рамках заключного етапу підготовки до масштабного конкурсу краси “Міс Студентство Закарпаття 2010”, в лаундж-кафе “Каштан” відбулася коктельна вечірка. Участь у заході взяли дівчата конкурсантки, а також представники трьох гілок журі, які визначатимуть на конкурсі переможницю.

За словами Олександра Мерявчика, співорганізатора конкурсу краси та ведучого за сумісництвом, мета проведення вечірки — публічне знайомство конкурсанток, які представлять себе членами журі і журналістам, а також можливість поспілкуватися у неофіційній обстановці. “За задумом організаторів, суддівських колегій буде три. До першої увійдуть публічні люди міста та області, до другої — працівники ЗМІ і власне професійне журі”, — зазначив Олександр. Крім того, в рамках вечірки відбувся інтелектуальний конкурс, підсумки якого будуть озвучені на самому конкурсі. Протягом 30 хвилин обране журі на чолі з Зоряною Зінов’євою спілкувалися з конкурсантками наодинці. Завданням учасниць було відповісти на три запитання членів журі.

Нагадаємо, що кастинг відбувався з-поміж понад 80 дівчат, в результаті якого за титул “Міс студентство Закарпаття” боротимуться 12 конкурсанток. Загальна тема конкурсу — “Ужгород — маленький Париж”. “Шоу, яке ми готуємо перенесе всіх присутніх в атмосферу осіннього Парижу, а дівчата-конкурсантки з’являться в образі леді-парижанок, доповнивши тим самим цю атмосферу, – запевнив співорганізатор. – Ми вирішили показати якісно новий рівень у проведенні подібних конкурсів, тому до підготовки долучили справжніх профі індустрії краси”.

Так, головою журі обрано Зоряну Зіновєву, офіційного представники модельного агентства “L-Models” на Закарпатті. За словами пані Зоряни, серед основних критеріїв відбору дівчат були зовнішні дані та вміння себе представити. “На шоу буде видно, хто скільки зусиль доклав, щоб здобути титул переможниці конкурсу. На сьогодні в мене є окремі претензії до макіяжу деяких з учасниць, однак вони мають час, щоб виправити усі недоліки. Я сподіваюся на якісне шоу”, – зазначила Зоряна Зінов’єва. Голова журі зізналася, що серед конкурсанток вже має своїх фавориток: “Є дуже цікаві учасниці, з нестандартною красою, поведінкою. Я заскучила за дівчатами, які себе поважають і цінують, які хочуть, щоб цінували і поважали їх”, — підсумувала пані Зоряна.

Цьогорічний конкурс “Міс Студентство Закарпаття 2010” відбувається за підтримки Володимира Приходька та Громадянської платформи “Створимо найкраще місто України”. Присутній на вечірці представник Громадянської платформи Ален Панов зазначив: “Ми, звичайно, підтримуємо молодь у всіх її починаннях, бо це ті люди, які будуватимуть наше місто завтра. Не винятком став і конкурс краси “Міс студентство”. Ми працюємо в різних аспектах у рамках підтримки молоді, починаючи від акцій, мета яких є згуртування молодих людей, на кшталт сьогоднішньої, до проектів, пов’язаних з покращенням умов у студентських гуртожитках, щоб покращити життя молоді”. За словами Алена Панова, Громадянська платформа вже сьогодні має чимало прихильників, і кількість їх щоразу зростає. “На мою думку, це природно, оскільки ми пропонуємо позицію, зрозумілу всім: хочемо жити в гарному, затишному, комфортному місті. Наш проект не підв’язаний під вибори, він більш довготривалий і свідчить про рішучість покращити наше життя”, — запевнив А. Панов.

Ужгородський прес-клуб