Закарпаття: В Ужгороді відбувся футбольний турнір на Кубок пам’яті Йосифа Вагані (ФОТО)

Минулої суботи до Дня міста Ужгорода на футбольному полі ЗОШ №7 вирував традиційний щорічний Кубок пам’яті Йосифа Вагані, заснований у 2002 році Тібором Зомбором-молодшим та його командою “Моноліт-Радванка”.

На відміну від колишніх років, коли на двобій виходили тільки дорослі команди, цьогоріч у поєдинках брали участь діти до 12 років. До фіналу дійшли “Моноліт-Радванка” і “Горяни”. Нульовий результат протримався до кінця матчу, але за серією пенальті першою стала команда “Моноліт-Радванка” — 3:1.

Кращим нападником футбольної фієсти визнано Віктора Архі, кращим захисником — Томаша Феденці (обидва — “Моноліт-Радванка”). А кращим воротарем Кубка став віктор Андрейкович із “Горян”.

На матчі, організованому представником Партії Зелених України Т.Зомбором, був присутній заслужений майстер спорту, заслужений тренер України, почесний громадянин Ужгорода Йожеф Сабо. Останній від себе особисто вручив кожній із команд-фіналісток по комплекту форми збірної України для майбутніх музеїв команд.

Кращі гравці отримали м’ячі з рук Т.Зомбора з підписом Й.Сабо, членів Федерації з міні-футболу м.Ужгород та інші пам’ятні нагороди.

Судив Кубкові поєдинки Петро Милян. На завершення на поле вийшли ветерани футболу з Ужгорода та Мукачева. Перемогли ужгородці (3:2), чим додали ще один святковий штрих до відзначення Дня міста над Ужем.

Василь Зубач, м.Ужгород, KarpatNews