Закарпатська ліга КВН відкрила новий сезон гала-концертом в Ужгороді

“Старт сезону-2010/11” організували традиційно у два етапи: закритий фестиваль та гала-концерт усіх команд. У рамках першого проведено чемпіонат з “розминки”. Смішніше за інших на запитання відповідала команда “Молодости нашей”.

У концертній частині фесту взяли участь 13 команд, а саме “От Фонаря” (ІТФ УжНУ), “Foofick II”, “Молодости нашей”, “Выфильтикультяпистые”, “Без ГМО” (ФРГФ, філфак, матфак УжНУ), “БезУмная Молодежь” (МДУ), “Вхід у Змінному Взутті” (гімназія), “Без мандата” (юрфак УжНУ), “Хватіло нє фантазії” (МДУ), “Орігамі” (істфак УжНУ), “Восьмиклассница” (МДУ), “Тралі-валі” (економічний ф-т УжНУ), “@кушницька com.анда “От фонаря”” (АКУ + Кушниця). Як завжди, особливо популярними були жарти на злобу дня. Але, незважаючи на напружену передвиборчу ситуацію в суспільстві, політичні теми у виступах не домінували. Лише деякі команди згадали про передвиборчі програми кандидатів та прикрашення Ужгорода ведмедиками, решта жартувала про дівчат, спорт та проблеми студентських буднів. Завданням квн-щиків “бувалих” було продемонструвати підбірку найкращих, уже відомих номерів, а новачки мали презентувати себе з новою програмою. Команди “Foofick II” та “Молодости нашей” пішли далі запропонованої програми виступів і обмінялися сценаріями. Такий хід був сприйнятий на “ура” як залом, так і керівництвом ліги. У перерві між виступами збірні Ужгорода, гостей Ужгорода та УжНУ зіграли “розминку” з глядачами.

Тож безпосередній старт задано, і менше ніж за місяць (22-25 листопада) відбудуться ігри першого туру Закарпатської ліги КВН. У цьому сезоні планується проведення ще і чемпіонату зі шкільного КВНу, крім того для участі в іграх запрошено команди з інших регіонів України. Нагадуємо, що ігри Закарпатської ліги КВН проводитимуться у 4 етапи: 1/8, 1/4, чотири півфінали та фінальний тур (розіграш звання чемпіона і володаря Кубку Закарпатської ліги КВН).

Немає сумнівів, що сезон вдасться не менш веселим та успішним, ніж попередні. КВНщики починають роботу над сценаріями, школа КВН продовжує функціонувати щонеділі, а глядачі очікують захоплюючих та динамічних виступів.

Олександра Артюхіна— Закарпаття online