Закарпаття: Журналісти працюватимуть в Ужгороді на виборчих дільницях без перешкод

«Положення про правила акредитації журналістів і технічних працівників засобів масової інформації та незалежних журналістів при Ужгородській міській виборчій комісії Закарпатської області на період її роботи» скасовано. Таке рішення було прийнято комісією 29 жовтня 2010 року близько 12.00. Таким чином, положення не є чинним, а відповідно, засоби масової інформації працюють в межах ТВК в звичному режимі.Ми скачували положення як тільки отримали інформацію про звернення суб’єктів виборчого процесу, представників засобів масової інформації та рекомендації ЦВК – коментує стан речей голова Ужгородської міської виборчої комісії Віктор Боричевський.

Інформація, яка була оприлюднена в ЗМІ зі слів Володимира Шолохмана є застарілою. Адже, коментар у нього був взятий в телефонному режимі зранку 29 жовтня. Тобто, тоді, коли питання її скасування не було затверджено.

В додатку, документ, який засвідчує її скасування. На жаль, на момент його оформлення печатка комісії була в друкарні. Проте, на документі є підписи голови та секретаря Ужгородської міської виборчої комісії.

Володимир Феськов, ГМ «Опора»

zakarpatpost.net