Сергій Яремчук, партія “Зелені”, Ужгород: Вибори 31 жовтня — це була гарно спланована акція від партії “ЄЦ”

2 листопада в Ужгороді у прес-центрі «Нове Закарпаття» відбулась прес-конференція представників різних політичних сил, що боролись за депутатство на місцевих виборах 31 жовтня. Прокоментувати попередні результати місцевих виборів на прес-конференцію прийшли троє представників двох політичних сил (Народної партії та партії “Зелені”) – Сергій Яремчук, Євген Рахімов та Олександр Черняк.
Директор Боздоського парку, Олександр Черняк, що балотувався по мажоритарній системі від політичної партії «Народна», розповів журналістам, що за нього віддано 67 голосів.

«Такий мій результат. Але, у всякому разі, цей результат чесний. Я не роздавав виборцям «сємічки», не ходив по квартирам, не благав нікого проголосувати», – заявив він у своєму виступі і побажав наступним представникам влади хоча б не знищити те, що вже зроблено. Серед власних здобутків Олександр Черняк виділяє три роки напруженої роботи, за час якої було відновлено з руїн одну з улюблених зон відпочинку ужгородців – Боздоський парк.

Заступник керівника обласного осередку політичної партії «Зелені» та начальник «Комунтрансу» Євген Рахімов, розповів що як для дебютантів у політичній боротьбі, представники партії «Зелені» показали дуже непоганий результат. Він також заявив, що фракція не опускатиме рук та перейде у жорстку опозицію, звідки буде спостерігати за діями нової влади протягом наступних 5 років та висвітлюватиме їх.

Що стосується своєї посади в якості директора «Комунтрансу», то він переконаний у тому, що нова влада поспішить його звільнити. «Я – перешкода для того, щоб «роздерибанити» все, що є на сьогодні в КАТП», – сказав Євген Рахімов.

Голова міського осередку партії «Зелені» Сергій Яремчук також виступив перед представниками ЗМІ. За його словами, вибори 31 жовтня – це була гарно спланована акція від партії «ЄЦ». Він з подивом відмітив, що в Ужгороді по всім показникам перемогла партія «ЄЦ»: «Складається таке враження, що у нас більше немає політичних сил! Усюди пройшли люди з «ЄЦ», але хіба немає достойних людей серед інших партій?».

Сергій Яремчук також додав, що, на превеликий жаль, попри все, що було зроблено особисто ним та іншими представниками від партії «Зелені», люди обрали кандидатів від «ЄЦ», які не проявляли такої активності: «Люди, що нічого не зробили перемагають на виборах. Тож постає логічне запитання – навіщо тоді щось робити, якщо можна просто купити голоси?».

Крістіна Кузьменко, Сlipnews.info