В Ужгороді представлять “закарпатську складову” Львівського форуму видавців

У четвер, 4 листопада, о 17.00 в Закарпатській обласній бібліотеці відбудеться унікальне дійство. Уперше в Ужгороді буде представлений найбільший книжковий ярмарок України – Львівський форум видавців. А точніше – його закарпатська складова.

Ідея такого вечора належить директору видавництва “Ліра” Олені Кухарській. Уперше ставши учасником львівського книжкового ярмарку і побачивши, скільки наших земляків там презентуються, пані Олена вирішила, що годиться представити їх разом і в Ужгороді.

Тож на творчій зустрічі під назвою “Львівський форум видавців як дзеркало закарпатської літератури” свої цьогорічні книжкові новинки покажуть Мирослав Дочинець, Сергій Федака, Павло Чучка, Людмила Загоруйко, Олександр Гаврош, Ірина Надворна, Ірина Юричко (Словаччина), студентсько-школярський тандем  Анни Андрусяк та Івана Дранчака. Слова матимуть і закарпатські учасники літературного фестивалю, який відбувається в рамках найбільшого книжкового ярмарку України.

Львівський форум видавців пообіцяв підготувати власний сюрприз для такої несподіваної презентації в Ужгороді. Адже до цього часу він презентувався винятково за кордоном.