Закарпатська «Батьківщина» підтримує підприємців у боротьбі за свої права

Партія «Батьківщина» надаватиме організаційну, консультаційну та політичну підтримку представникам малого та середнього бізнесу, які встали на захист свого права займатися підприємницькою діяльністю, – так прокоментував події довкола ухвалення Податкового кодексу Народний депутат України з фракції «БЮТ-Батьківщина» Олександр Кеменяш.Нагадаємо, 18 листопада депутати Верховної Ради з пропрезидентської більшості остаточно ухвалили проект Податкового кодексу, запропонованого урядом М. Азарова та С. Тігіпка.

Як відомо, величезна кількість представників малого та середнього бізнесу вийшли на акції протесту проти ухвалення цього закону, який збільшує податкове навантаження на малий бізнес і створює комфортні умови для великих підприємств, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net у прес-службі Закарпатської обласної організації партії «ВО «Батьківщина.

За словами О. Кеменяша, В. Янукович, який перед президентськими виборами обіцяв малому бізнесу податкові канікули на 5 років, а також обіцяв «почути кожного» тепер робить все навпаки: посилює фіскальний тиск на малий бізнес і не хоче почути сотень тисяч підприємців, які після підписання президентом цього кодексу опиняться на межі виживання.

Доведені до відчаю підприємці ухвалили Ультиматум до Президента України щодо неприйнятності Податкового кодексу, у якому зокрема зазначено: «У випадку підписання Віктором Януковичем Податкового кодексу ми розпочнемо збір підписів за проведення Всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень Президента України та Верховної Ради і оголошення дострокових виборів Президента України та Верховної Ради».

Для того, щоб Янукович таки почув підприємців, вони зібралися під стінами Адміністрації Президента уже  з ранку.