Ужгородський етно-гурт виступить у місті Лева

Львівські Етноклуб Набутків та МО “Дзиґа” представляють: 23 листопада, вівторок, о 19.30 концерт гурту “308” з Ужгорода.Закарпаття – край, де, як відомо, перетинаються культури багатьох народів. Музика ж гурту “308” є відображенням цієї культурної круговерті. В своїх невтримних мелодіях вони поєднують угорські чардаші і палкі циганські мотиви, румунське розмаїття та гуцульську безпосередність. Ці закарпатські музики змусять ваші ноги кинутись в танець.

Спектр музичних вподобань гурту достатньо широкий: фолк, рок, фанк та хіп-хоп, і кожен з вищезгаданих жанрів наклав відбиток на звучання команди.

Від гурту:

“Figyelem! Сякого нигде ще не боло! Гудаки з Транскарпатії забавлять так, же буде чути від Чингова до Фанчикова ай назад! А ушиткі, ко учує ту паранну музику, буде танцювати ги має огинь у гатьох. Бо як порядний чоловік ся начинать  із 100 кілограм, так порядна музика ся начинать з 308.”

Склад:

Андрій Стебівка – вокал, гітара
Станіслав Микульця  – акордеон
Володимир Щобак – труба
Павло Генов – гітара
Андрій Шаповалов – бас-гітара
Ігор Магада – ударні

Місце: Арт-кав’ярня “Квартира 35” (вул. Вірменська, 35, “Дзиґа” 2-ий поверх )

Вхід – 50 грн., для членів Етноклубу – вільний.

Сторінка клубу: www.dzyga.com/ethnoclu

ПиСи. Щоб записатися до Етноклубу радимо прийти заздалегідь і заповнити анкету (звертатись до координатора клубу Остапа Костюка).
Повниця – 200 грн. на рік.

Зв’язок: nabutky@gmail.com