В Ужгороді “служба 911” матиме телефонний номер 15-67

В Ужгороді відновлює роботу аварійно-диспетчерська служба. Відтепер реагувати на виклики городян щодо відключень світла, води, опалення, неполадок у мережах тощо буде відновлена служба при міськвиконкомі, як і обіцяв мер міста Віктор Погорєлов.
Про це сьогодні, 3 грудня,  повідомили у прес-службі Ужгородської міської ради.

Служба працюватиме від цієї суботи, 4 грудня.

Цілодобово за номером телефону 15-67 черговий фіксуватиме дзвінки, проводитиме бесіду з ужгородцем, який телефонує, і відповідатиме на його питання. Відтак – повідомлятиме у службу, відповідальну за аварію, або ту, яка може усунути проблему, ну а затим – звітуватиме тому, хто звернувся, зокрема, про те, за який час буде реакція, скажімо, увімкнуть світло або приїдуть ремонтники.

Віднедавна в усіх ужгородських комунальних підприємствах, які обслуговують будинки і прибудинкові території (у ЖРЕРах), поновлюють роботу аварійні бригади. «Якщо ж раптом чергові ігноруватимуть виклики, не реагуватимуть, як належить, або не будуть достатньо ввічливі, просимо повідомляти у міськвиконком, мені особисто або керівнику АДС», – сказав Віталій Семаль, заступник Ужгородського міського голови з питань ЖКГ. Саме йому на стіл щодня о 09.00 надходитиме звіт про роботу АДС за добу.

ЗІК