Ужгород: Міські депутати-футболісти привезли зі Словаччину Кубок ручної роботи за третє місто на міжнародному турнірі

Команда депутатів Ужгородської міської ради стала учасником міжнародного турніру із міні-футболу, на який отримали офіційне запрошення від уряду словацького міста Михайловці, де й відбулися змагання.

До змаганнь було запрошено команди із 5 країн. Ужгородські депутати, у підсумку, зіграли із командами Словаччини (з м. Міхайловці) та Чехії (м. Вишков). У результаті двох ігор на рахунку української депутатської збірної було 3 голи.

Ужгородську команду сформували активні депутати міськради – Олександр Доктор, Василь Кручаниця, Владислав Мильо, Михайло Чурило, Віктор Бобіта, Василь Бадида. Захищав честь України на міжнародному турнірі й секретар Ужгородської міської ради Віктор Щадей.

Співвітчизників до Міхайловців спеціально прибув підтримати генеральний консул України в Пряшеві Юрій Колядинський.

У підсумку, зі Словаччини ужгородські депутати привези кубок за третє місце у міжнародному турнірі. Крім спортивного кубку мер міста Міхайловці Вільям Загорчак вручив ужгородцям також кубок ручної роботи із пам’ятним надписом.

У неформальній обстановці депутати мали змогу домовитися про подальшу співпрацю із депутатськими корпусами міст-побратимів, зокрема, щодо подання у майбутньому спільних проектів до Євросоюзу для вирішення нагальних проблем громад.

ЗІК