Закарпатська влада привітала краян із Днем Святого Миколая

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида та голова Закарпатської обласної ради Іван Балога привітали мешканців гірського краю із Днем Святого Миколая:

Шановні закарпатці! Прийміть найщиріші вітання з Днем Святого Миколая – одного з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, якого залюбки чекає кожен із нас. Жде як маленьке диво, котре може звершити тільки цей     Святий – взірець лагідності і учитель стриманості, на якого Пречиста наклала свій омофор. Тож він і творив чудеса. Особливі надії на нього  покладають діти, а також ті, кого доля обділила, щиро вірячи, що добрий Покровитель допоможе цього разу здійснити найзаповітнішу мрію.

Дорогі закарпатці! Станьмо соратниками та помічниками Чудотворця, причастімося найкращими людськими чеснотами і озирнімось довкола себе та допоможімо тим, хто цього потребує.

Нехай у кожній душі засяє світло Віфлеємської зорі, новорічної ялинки, а з нашою увагою та турботою в їхні оселі завітає добра колядка, смачна паляниця, подарунки та веселі свята.

Сердечно бажаємо вам, шановні краяни, здоров’я, добра, радості та духовної величі. Нехай щедрий Миколай надихне вас на добрі справи в ім’я рідного краю та незалежної України!

Голова обласної                                                                                       Голова

державної адміністрації                                                                         обласної ради

Олександр Ледида                                                                                 Іван Балога